Büyüktepe İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Sabah Başlama :07.00 Sabah Bitiş :11:50 Öğlen Başlama :12.00 Öğlen Bitiş :16.50
Isınma: SOBA
Servis Bilgisi: SERVİS MEVCUT
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://buyuktepeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BÜYÜKTEPE MAH. BÜYÜKTEPE KÜME EVLERİ BÜYÜKTEPE ILKOKULU BLOK NO: 37 KIZILTEPE / MARDİN

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - BÜYÜKTEPE MH. KIZILTEPE MARDİN